Yogapude / Meditationspude

269,00 DKK

Denne rektangulære yogapude er en tætpakket pude, der anvendes til at støtte ryggen, ben, hals, bryst og knæhaser mens du udfører bestemte yogastillinger.
Yoga puden giver en fast støtte til din kroppen og er designet til en bred vifte af aktive yogastillinger. Du opnår derved total afslapning og dybere effektivitet . Kan også bruges som almindelig Zafu meditationspude

Yogapudens betræk er lavet af 100% bomuld.

Specifikationer:
– Med lynlås og indvendig pude, der rummer 2,75 kg boghvedeskaller.
– Kan maskinvaskes.
– Materiale: Bomuldsbetræk og indre pude af bomuld.
– Fyld: Boghvedeskaller.
– Størrelse: 38 x 28 x 15 cm.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2-1 Kategorier: ,

Dit pande chakra er kroppens 6. chakra – også kaldet det tredje øje. Dets sanskritnavn er sanskritnavn er Ajna, som betyder ”at vide” eller ”at befale”.

Dit pande chakras harmoni er fuldstændig afhængigt af – som de øvrige nedenfor liggende chakraer – at du har skabt jordforbindelse gennem dit rod chakra, har fundet nydelse og lidenskab gennem dit hara chakra, livsglæde og energi gennem dit solar plexus chakra, at du er i stand til at mærke og give udtryk for dine følelser og har kærligheden til dig selv gennem dit hjerte chakra, og har lært at lytte til din intuition samt at kommunikere i overensstemmelse med alt, hvad du tænker, føler og mener gennem dit hals chakra.

Yoga Pude kommer i pande chakra farven violet, en smuk indigofarve. Det betyder, at farven indigo vil skabe mere energi til chakraet. Er chakraet i ubalance, er det en god idé at få noget indigo ind i din tilværelse. Du kan f.eks. ved bære violet/indigofarvet tøj, have violette/indigo blomster og ting omkring dig og/eller sove i violet/indigofarvet sengetøj.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Yogapude / Meditationspude”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.