Buddha i antik kobber look

199,00 DKK

Utrolig flot siddende Buddha

Den utrolige flotte siddende Buddha i kobber farvet antik look fremstillet i polyresin , vil kunne skabe ro i hver en stue.
Buddha er et symbol på ro og fred og  det at skabe denne fred i  sit sind og  krop
Mål er 16x10x20 cm

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: ,

Buddha er ikke et navn, men en titel. Det betyder “Den Oplyste”, og er tillagt stifteren af buddhismen, som tog sin begyndelse i Indien for næsten 2.500 år siden. Buddha hed også Siddhartha hvilket betyder målet er nået.

Siddhartha der senere blev Buddha levede et liv i luksus, ægtede i en ung alder en pige fra sin egen slægt og fik en søn. Da han var omkring 30 år gammel, indtraf der et vendepunkt i hans liv. Han indså forgængeligheden i den menneskelige tilværelse. Den alderdom, sygdom og død, som mennesket er underkastet, er lidelse, og han besluttede at opgive sit verdslige liv for at finde en mening med tilværelsen. Buddha levede en årrække som omvandrende asket og fremsatte en ny lære, som han gennem en menneskealder udbredte, idet han vandrede fra sted til sted. Han indstiftede en munke- og nonneorden. Da Buddha døde, blev liget brændt, og hans jordiske rester blev fordelt blandt slægtninge og rige velyndere, der rejste relikviehøje, stupaer, over dem.

Vægt 0.58 kg
Størrelse 10 × 16 × 20 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Buddha i antik kobber look”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.