Filosofien bag nordic mindful

Vores vission for

Vi vil i Nordic Mindful inspirerer og forbinde mennesker, der praktiserer mindfulness, meditation og yoga. Det vil give dem mulighed for at nyde deres passion med nøje udvalgte produkter, der er miljørigtige og i høj kvalitet.

På Nordic Mindful´s hjemmeside vil du ud over vores webshop, der sælger nøje udvalgte produkter inden for meditation og yoga udstyr, også kunne finde guides til produkter og mindfulness øvelser.
I samarbejde med udvalgte mindfulness-, compassion- og yoga instruktører, tilbyder vi kursuser som er baseret på mindfulness - stressreduktion(MBSR) og kursuser i compassion.

Frederik Horsens

6 til at skabe et rum til meditation, ro & fordybelse

Hvad gør du, når du skal hvile, fordybe dig, bede og meditere ? Skab det perfekte rum til det

6 tips til at finde din passion & få mere overskud

Mindfulness er et godt redskab til at skabe balance i hverdagen – både i privatlivet og i arbejdslivet.

Hvorfor skal jeg handle med

I Nordic mindful tror vi på den personlige og hjertevarme kontakt. Derfor står vi personligt inde for kvaliteten af vores produkter, og giver gerne 30 dages fortrydelsesret, hvis du følger at produktet ikke lever op til den lovet kvalitet.
Vores kunder er en relation vi passer på. Derfor gør Nordic Mindful alt for at du får den bedste kundeservice du kunne ønske dig - For god kundeservice giver tryghed.

Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så hvis du har nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller ringe til os 61 46 06 24.

Namasté

Nama” betyder jeg, og “te” betyder du. Helt bogstaveligtalt betyder “Namasté” derfor, at “jeg bøjer mig for dig

 Namasté er en hinduistisk hilsen. Og det er typisk den hilsen som en yogaunderviser og yogaeleverne hilser hinanden med, når de afslutter en yogaklasse. Når man hilser med Namasté bukker man som regel let, samtidig med at man trykker håndfladerne sammen 

 Husk ordet Namasté kan være sagt eller usagt.