På nordicmindful.dk får du : 30 dags returret – Fragt over 499,-kr er gratis – Fragt fra 39,-kr 

Lær at meditere med

Det er ikke så svært

Det er ikke svært at komme i gang med at meditere, men det kræver, at du sætter tid af og træffer et aktivt valg om at opbygge en jævnlig praksis. Det er ikke anderledes end at ændre på andre vaner i dit liv, hvis du ønsker at begynde at meditere regelmæssigt.

Meditation behøver ikke vare længere tid end 10 til 15 minutter.
Prøv at sætte dig ned i en behagelig stilling i rank position, på en stol eller på en pude. Slap af i skulderne og resten af kroppen.  Træk vejret og hold fokus på din vejrtrækning – indånd ind og ud gennem næsen. Når (og ikke hvis) dine tanker flyver afsted med dig, så vend tilbage til din vejrtrækning og hold fokus på din vejrtrækning. 
Når din vejrtrækning kører automatisk, og du ikke længere behøver tænke over den, er det tid til at give sig hen i meditationen. Start med at slappe af i alle muskler. Hver gang du opdager en muskel, der ikke slapper af, så giver du slip på den. Du skal ikke vurdere den, ikke have tanker på den, bare give slip, så den slapper af.
Det samme gælder med alle de andre tanker, der pludselig kommer forbi. Acceptér dem, uden at du forholder dig til dem, uden at du bedømmer dem, bare acceptér dem og giv slip på dem igen. Til sidst forsvinder de.
Med lidt træning kan du opleve fuldstændig tomhed. Bliver du forstyrret af tanker, skal du ikke gøre noget ved dem. Giv bare slip på dem og vende tilbage til dit åndedræt. Meditation er noget man skal lære.
Find en tryghed i at vide, at du altid kan dreje tankerne tilbage til dit langsomme, dybe åndedræt og fokusere på dét.
Hvis dine tanker fortsætter med at forfølge dig, kan du evt. visualisere, at du træder et skridt tilbage fra dem og blot betragter dem som noget, der bare er en del af dig selv. Herefter giver du slip på tankerne og vender tilbage til dit rolige, dybe åndedræt.

 

Har du en Mala/ meditationskæde?

Har du en Mala/ meditationskæde? Mala er virkelig populære i de buddhistiske samfund. Det vrimler med dem i Indien og Myanmar.  Jeg har 2 malaer, der alle har stor betydning for mig. For mig virker mine malaer afstressende samt jordbindende. Jeg ved, at jeg blot skal røre eller se på min meditationskæde for at finde en ro indeni.  Meditationskæder kan være guld værd. Luk dine øjne, fokusér på dit åndedræt og kør perlerne mellem fingrene for hver gang, du trækker vejret. En effektiv og simpel måde at falde ned i gear på.

Kunsten ikke at fokusere på noget som helst

Man kan sige at dit fokus skal være på ikke at fokusere på noget som helst. Første gang du mediterer, oplever du måske dette i et halvt eller et helt minut. Næste gang oplever du det måske i fem minutter. Det gør ikke så meget, det vigtigste er at du har givet dig hen og givet dig tid. De minutter, hvor du har været plaget af tankemylder, er ikke spildt, de har blot været god afspænding.

Du er inde i den dybe meditation, når du kan lukke alt ude. Lys, lyde, tanker, følelser. De fleste, der mediterer, føler sig mere afbalancerede, når de er færdige. De mærker ofte indre ro samt varme, glæde eller lykke. Der er også nogle, der føler sig en lille smule trætte, som om man lige er vågnet op fra en middagslur.

Hvis du har det lige som mig – at du synes at det er svært at holde koncentrationen og komme ned i den dybe meditation – kan du evt. forsøge dig med en guidet meditation. nordic mindful anbefaler de lydfiler fra Dansk center for mindfulness fra Århus universitet.

Det er vigtigt at man ikke falder i søvn under meditationen. Hvis man ønsker at opnå den meditative tilstand, skal man være vågen under hele seancen.

6 til at skabe et rum til meditation, ro & fordybelse

Hvad gør du, når du skal hvile, fordybe dig, bede og meditere ? Skab det perfekte rum til det

6 tips til at finde din passion & få mere overskud

Mindfulness er et godt redskab til at skabe balance i hverdagen – både i privatlivet og i arbejdslivet.

Hvorfor skal jeg handle med

I Nordic mindful tror vi på den personlige og hjertevarme kontakt. Derfor står vi personligt inde for kvaliteten af vores produkter, og giver gerne 30 dages fortrydelsesret, hvis du følger at produktet ikke lever op til den lovet kvalitet.
Vores kunder er en relation vi passer på. Derfor gør Nordic Mindful alt for at du får den bedste kundeservice du kunne ønske dig - For god kundeservice giver tryghed.

Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så hvis du har nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller ringe til os 61460624.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra

Lær mere om mindfulness

Nye tips og tricks hver måned 

Få 10 % på den første meditationspude du køber hos os, brug rabatkoden : MINDFUL

nordic mindful er også her